Óbidos. Met een accent. Dat vinden wij belangrijk, want juist in het vastgoed is het bepalend waar het accent ligt.

 

Óbidos is de naam van eeuwenoud karakteristiek Portugees stadje, met een bewogen geschiedenis. Het stadje houdt haar karakter door respect voor de historie en tradities, en open te staan voor slimheid, standvastigheid en moed; typeringen die ook toepasbaar zijn op onze visie op ondernemen in onroerend goed.

 

Onze missie is het creëren van waarde in vastgoed, door voortdurende ontwikkeling van objecten en projecten. In onze samenwerking met opdrachtgevers en klanten streven wij naar een open proces, om te komen tot een breed gedragen resultaat. Wij spannen ons in te allen tijde duurzaamheid prioriteit te geven en best practice-oplossingen aan te dragen. Wij zijn aangesloten bij, en onderschrijven de visie en doelstellingen van, de Dutch Green Building Council.

 

Óbidos is volledig onafhankelijk en transparant. Wij rapporteren beknopt en helder en hanteren een open managementstructuur. Onze ambitie is een betrouwbare partner te zijn die waarde hecht aan een solide basis voor samenwerking op de lange termijn.